Mizugiwa Hatálya Mount Villás 11mm, hogy 20mm Weaver Kelő Vasúti puskája alap Mount Adapter Átalakító Vadászati Kiegészítők chasse

Mizugiwa Hatálya Mount Villás 11mm, hogy 20mm Weaver Kelő Vasúti puskája alap Mount Adapter Átalakító Vadászati Kiegészítők chasse

HUF 1039.00
HUF 1314.90
 

A boltban
Jelen van


11mm, hogy 20mm Weaver Vasúti Hatálya Mount Puska Bázis Adapter Átalakító Vadászat Caze Tartozékok Fekete
Leírás : Teljes fém konstrukció. Speciálisan tervezték, hogy átalakítani 11mm vasúti bázis 20mm vasúti bázis. Szintén emeli fel a mount bázis szinten minden 11mm mount bázis. 11mm vasúti mindkét oldalon. Növelje a magasság a lapos, könnyű, amelynek célja. Adapter által telepített csavarkulcs Hossza : 69mm Súly(nettó) : 90g Vasúti típusa : 20mm/11mm-Hegy bázis : 11mm Magassági szint : 20mm (alap alsó vasúti)
Csomagolás : - 1 x-Hegy
Szállítás Fizetés :
1) Pls hagyj a jó cím! Majd nem felelős csomag visszaküldése miatt a vevő probléma (például, hogy otthon, rossz címet, stb.)
China Post általában 2-3 hét, nem vagyunk felelősek nyomon kérjük, határozottan lépjen kapcsolatba a helyi posta, ha nem kapja meg. Mi nem felelős az veszít, vagy hiányzó bejegyzések nyomon követése a China Post.
Ha u akar választani, biztonságosabb, gyorsabb így, mint például az EMS-t, Kérjük, vegye extra díja. EMS rendszerint 5-7 munkanap a teljes rekordot.
2)nem vagyunk felelősek semmilyen késedelem a szállítás során, beleértve, de nem kizárólagosan a vámhatóság a postai ellenőrzése,sztrájk,vis maior, stb.
3) Mint vevő,ez a kötelessége, hogy fizessük az adót, amikor egy rendelés külföldről,az ár nem tartalmazza adózik,ÁFA,vagy egyéb kezelni díjakat.
Feltételek :
1. Kérjük, értesítsen minket követő 15 napon belül (az a postázás időpontja).
2. Vissza elem összes EREDETI csomagolás, tartozékok.
3. Vissza postaköltséget, valamint a biztosítási díj nem térítendő vissza az elemeket.
4. Returne/exhange szállítmány minőségű, mi lesz a kínálat ingyenes szolgáltatás után karbantartási, hogy minőségi probléma áruk(visszatérítési vagy csere új szállítmány).

Egyéb jellemzők

Márka Név:
MIZUGIWA
Útmutató Hossza:
14/35cm
Modell Száma:
Weaver Picatinn
Útmutató Típus:
Mount M0008
szín:
Fekete
Hossza:
69mm
Tömeg(nettó):
90g
Vasúti típus:
20mm/11mm
mount bázis:
11mm
Magassági Szint:
20mm (alap alsó vasúti)

Hasonló ajánlatok