Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
Farkas rabszolgák új érkezés taktikai fegyver parittya Dynamics MS2 Fekete/OD/TAN Állítható 1000D Nylon Fegyvert Hevederek Szíj fém csatokkal

Farkas rabszolgák új érkezés taktikai fegyver parittya Dynamics MS2 Fekete/OD/TAN Állítható 1000D Nylon Fegyvert Hevederek Szíj fém csatokkal

HUF 2330.00
HUF 3237.30
 

A boltban
Jelen van


Farkas rabszolgák új érkezés taktikai fegyver parittya Dynamics MS2 Fekete/OD/TAN Állítható 1000 D Nylon Fegyvert Hevederek Szíj fém csatokkal
Alkalmas MS2. Anyag : 1000 D Nylon. Szélesség : 2,5 cm-es kb. Hossza : Kb 135cm. Lehetővé teszi a könnyű hozzáférést, valamint mozgó, a parittya elhelyezésére minden helyzetben. Állítható multifunkciós szíj, kényelmes kültéri használatra.
1 x heveder
Az összes elem belül feladásra kerülnek 3 munkanap, fizetési visszaigazoló az Összes Elem lesz elküldve alipay megerősítette, csak cím. Az orosz Vásárlók : kérem, adja meg a teljes nevét (általában 3 szó).Ha nem teljes nevét írva a csomagot, csomagokat lehet szállítani, hogy rossz ember vagy bereturned vissza hozzánk. Az összes elem lesz elküldve a légi mail, ha megrendelések több mint 2kg, lehet, hogy ajánlatot kifejezett, így például az EMS, DHL, Fe Dex stb.
Vám : együtt Tudunk működni, hogy tisztázzuk a csomagokat a vámhatóság, de nem tudja elviselni, vámok. Ha kell, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba Egyéb : Kérjük, írjon nekünk üzenetet, először is megnyitása helyett vita, ha nem kapja meg a csomagot, miután becsült idő. Mivel a szállítási határidő attól függ, hogy az ország logisztikai mód. Köszönöm.
Elfogadjuk, Alipay. A legjobb módja annak, közvetlen, online fizetés, megadhatja magát. Ha szeretné, hogy más fizetési feltételeket, kérjük, tudassa velünk, mielőtt helyet érdekében.
Amennyiben a termék hibás, vagy hibásan szállított, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba megoldására, vagy vissza, 14 napon belül, miután megkapta a csere vagy a pénzt vissza. Ha nem elégedett a tételeket, akkor a csere, de a vevő felelős minden további szállítási díjat. Köszönöm!
Ha elégedetlen vagy bármilyen ok miatt, kérlek, ne légy gyors, hogy hagyj egy ALACSONY DSR (KEVESEBB, mint ÖT CSILLAG) vagy Semleges/Negatív Visszajelzést. Igyekszünk a legjobb, hogy önnek a legjobb megoldást, AZONNAL, miután az üzenetet. Úgy gondoljuk, jó kommunikációs éri el jó eredmény a Legjobb kedvezmény kedvesen. Az elégedettség mindig a cél. Összes üzenet lesz, azt válaszolta, 24 órán belül, kivéve a hétvégén, ünnepek. Üdvözöljük a bolt nekünk bármikor.

Egyéb jellemzők

Márka Név:
Wolfslaves
Modell Száma:
LN-CD00177

Hasonló ajánlatok