Lancol MIKRO-1200s Automatikus Diagnosztikai Eszköz Szivárgási Áram Teszter Nagy Pontossággal Jelenlegi Bilincs Felbontás 1MA

Lancol MIKRO-1200s Automatikus Diagnosztikai Eszköz Szivárgási Áram Teszter Nagy Pontossággal Jelenlegi Bilincs Felbontás 1MA

HUF 21276.00
 

A boltban
Jelen van


Auto MIKRO-1200s Jelenlegi Bilincs nagy Pontosságú Szivárgási Áram Teszter Felbontás 1 MA Leírás
Mikro-1200s Auto bilincs szivárgási áram mérő is nevezik az automatikus szivárgás jelenlegi clamp meter, auto sötét jelenlegi clamp meter, automatikus töltőáram teszter.Úgy tervezték, gyártási mérésére autó sötét áram szivárgási áram.
A funkció Segítségével a legújabb CT, digitális integrációs technológia, érintésmentes mérés,Nem kell, hogy húzza ki a vonal Gyors, biztonságos, megbízható,kis méretű, nagy pontosságú, anti-interferencia képesség, automata műszakban használható kimutatására a jelenlegi szivárgás gyorsan, mint a hám törés szivárgás, elektromos menekülés, vonal földelés, illetve egyéb hibák, mérési motor indítási áram, generátor töltés, áram, stb. Széles körben használt jármű karbantartási, autó gyári ellenőrzés, autóalkatrész gyártás, tesztelés, távközlési szobában jelenlegi észlelési, elektromos karbantartás, időjárás, olaj mező vizsgálata.
Specifikáció
1.DC jelzés 4. Alacsony feszültség jelzés 7.Jelenlegi jelzés
2.AC jelzés 5. Adatok 8. Aktuális szám
3.Negatív jelzés 6. Adatok tárolása kód
Műveleti utasítást,
1. Nyomja meg a POWER gombot, hogy kigyulladjon a szivárgási áram, teszter, majd nyomja meg a ZERO gombot, hogy törölje a nulla értéket,amíg a szám vált a 0±3m A.Meg kell jegyezni,hogy minden mérés kell, hogy nulla.
2.állítsa be a tesztelő bilincs fejét az autó akkumulátorának pozitív vagy negatív sort, kapcsolja ki a kocsi kulcsot, majd minden elektromos berendezést.
3.Ha a vizsgálat azt mutatja, hogy egy nyugalmi áram nagyobb, mint 100m A, akkor nincs szivárgás.
4.Miután az általános személygépkocsi-flameout, a nyugalmi jelenlegi Ázsiai autóban marad, 30-v 40 ma; Európai autók továbbra is a 80-áramfelvétel : nyugalmi 90ma, attól függően, hogy a számos elektromos készülékeket az autó, a több high-end autó, annál nagyobb a nyugalmi áram.Általában a több, kiváló minőségű autó, annál nagyobb a statikus áram.
5.ha úgy találja, hogy a nyugalmi áram túl nagy, akkor nyissa ki a biztosítékdoboz, húzza ki a biztosítékot, egyenként. Ha találsz húzza ki a biztosítékot, a szivárgási áram esett nyilvánvalóan azt mutatják, hogy a megfelelő elektromos berendezések rendellenes.
6.Ellenőrzés, javítás a rendellenes elektromos készülékek, ellenőrizze a nyugalmi jelenlegi újra
A csomag lista
1db csipesz szivárgási áram mérő
1db hordtáska

Egyéb jellemzők

Elem Szélessége:
6.1cm
Elem Súlya:
220g
Elem Hossza:
21.5cm
teljesítmény:
Cink mangán száraz elem 6F22 9V, tartós idő 30 óra
Elektronikus:
No
Márka Név:
lansl
Modell Neve:
Micrp-1200s
Hardver Verzió:
legújabb
Elem Magasság:
32cm
Elem Típusa:
Akkumulátor Teszter
Szoftver Verzió:
szivárgási áram, teszter
Funkció:
DC szivárgás mérés,kis EGYENÁRAM
Mérési mód:
Csipesz, CT, érintésmentes mérés
Állkapocs méret:
16mm*18mm
Mérési Tartomány:
0mA-60.0 EGY AC/DC
Állásfoglalás:
1MA
Pontosság:
2%rdg+5dgt
funkció 2:
Automatikus Diagnosztikai Eszköz MICRO-1200s
3 funkció:
jelenlegi bilincs
4 funkció:
szivárgási áram, teszter
5 funkció:
automatikus diagnosztikai eszköz

Hasonló ajánlatok