Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
2000w LCD kijelző inverter 12v-220v 230v 240v csúcsteljesítmény 4000w a térképről módosított szinusz hullám power inverter távoli vezérlő

2000w LCD kijelző inverter 12v-220v 230v 240v csúcsteljesítmény 4000w a térképről módosított szinusz hullám power inverter távoli vezérlő

HUF 40975.20
 

A boltban
Jelen van

Termék Paraméter Kimeneti hullám formában : Módosított Szinusz Hullám (nem tiszta szinuszos ) Névleges Teljesítmény : 2000w csúcs Kimeneti teljesítmény : 4000 W(belül 10mm) DC bemenet : 12v DC üzemi feszültség : 11-14.5 v DC bemenet alacsony feszültség védelem : ≥14 .5 v AC kimenet : 230v± 5% - os Kimeneti frekvencia : 50 HZ±3% - os Ventilátor start hőmérséklet : 45 ± 5 ° Hőmérséklet védelem : 75 ± 5 ° Hátrameneti hatékonyság : legalább 85% - Os DC bemeneti feszültség,Két AC kimeneti feszültség
Soft Start Funkció : Sima start-up készülék.
Magas hatékonyság : Széles tartományban rendkívül hatékony áramkör maximalizálja a működési idő lehetővé teszi, hogy több energia megtakarítás
Turbo Hűtés : Tartja az inverter felület kihűlni, majd lehetővé teszi a nagyobb hatékonyság
Hővédelem (A készülék kikapcsol, ha túlmelegszik)
Battery Alarm ( Riasztás aktiválódik, ha az akkumulátor lemerül 10.6 v)
Akkumulátor Védelem ( A készülék kikapcsol, ha az akkumulátor lemerül 10v)
Rövidzárlat-Védelem (A készülék kikapcsol, ha a kimeneti rövidzárlat)
Túlterhelés elleni Védelem ( A készülék kikapcsol, amikor a terhelési áram meghaladja a minősítés teljesítmény)
Alacsony Interferencia Technológia
Digitális LCD Kijelző DC feszültség AC Feszültség , akkumulátor, valamint a hullám formában
Inverter LCD kijelző, hagyd, hogy figyelemmel kíséri az inverter bemeneti feszültség kimeneti feszültség, akkumulátor idővel. Ezzel a funkcióval több lesz világos, hogy az inverter állapot.
Lehet Használni :
Ideális Utazások, Kemping, Sátor, hajókirándulások, hogy a munka az utat, s mindenütt, ahol nincs áram!Egyszerűen csatlakoztassa a hálózati Inverter, hogy egy Akkumulátort, majd csatlakoztassa az elektromos készülékek.
Berendezés : Számítógép, Nyomtató, Monitor, Fax Készülékek, Szkenner
Szórakoztató Elektronikai eszközök : TV, DVD-Lejátszó, Játék Konzolok, Hi-Fi Rendszerek, Hangszerek,Sat tv Dekóder
Háztartási Gépek : Porszívó, Rajongók, Elektromos Borotva, stb..
Konyhai Eszközök : Kávéfőző, Turmixgép, a Jég Gép, Kenyérpirító, stb..
Elektromos Eszközök : Fúró, Csiszoló Gépek, Metszőolló,Kompresszorok,Pum
Hogyan válasszon egy Inverter ? A Induktív Terhelés
Ha csatlakozik induktív terhelések (pl. Kompresszor, Szivattyú, régi CRT TV, Hűtőszekrény, Ice klíma, légkondícionáló, Relék,Fénycsöves lámpa, Porszívó), kérjük válasszon egy inverter, amelynek mértéke a hatalom 3-7-szer nagyobb, mint a terhelés aránya a hatalmat. Például, egy 150w hűtőben, kérjük válasszon egy inverter 1000w vagy magasabb; egy 800w légkondícionáló, kérjük válasszon egy 2500w inverter vagy magasabb. A Ohmos Terhelés
Ha csatlakoztatja a rezisztív terhelés (pl. Számítógép, LED TV, Ventilátor, Szkenner, Fax, Sokszorosító, Sound system, Gyümölcslé, elszívó, Fűtés, Elektromos tűzhely, kávéfőző, mikrohullámú sütő, sütő), kérjük válasszon egy inverter, akinek a folyamatos áramellátást egy kicsit magasabb, mint a terhelés aránya a hatalmat. Például, a terhelés közelében 700w, jobb, hogy válasszon egy inverter folyamatos teljesítmény több, mint 800w.
Garancia Politika
14 napon belül, amennyiben a termék hibás, a vevőnek biztosítania kell képeket vagy videót így biztos lehet benne, hogy mi a probléma. A megerősítés után nyújtunk visszatérítési vagy csere garanciát.
Ha a vásárló visszaadja az elem, mert a rossz vásárlás, vevő kell, hogy győződjön meg arról, hogy a napirendi pont jó állapotban, jól csomagolva. Miután megkapta a visszatért elemet, majd vissza elem ár, szállítási költség, szállítási költség viseli vevő.
Egy éven belül biztosítunk szerviz, javítás alkatrész ingyenes. Vevő fizeti a szállítási költség, valamint Kínából.
Vám Taxs kötelezettségek
1. Minden országban más szabályok, kérjük, győződjön meg arról, hogy a termék nincsen korlátozások az ön országában vásárlás előtt. A vásárlók a felelős, ha a terméket vissza, vagy tartsa a vevők' vám a korlátozás oka.
2. Ha a termék van szüksége semmilyen speciális dokumentum az ön országában, vagy le kell írni egy bizonyos értéket, kérjük, szükség előre. Dokumentumok, pl. számla, stb, nem küldik meg a csomagot, kivéve, ha ez szükséges, a vevő által.
3. A termék ára nem tartalmazza a vonatkozó adókat, vagy bármilyen kiegészítő díj. Vevő felelős a tiszta egyéni fizetni a díjat, ha fel van töltve a vevő országban.
De segíthetünk a vásárlók nyújtó termék, a számla, vagy egyéb okmány, valamint az információs vásárlók kell törölni az egyéni, ezért kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.
Visszajelzést
1.Ha elégedett vagy a szállítás az árut ,kérjük, segítsen, hogy hagyjuk 5 Csillagos Pozitív visszajelzést.
2. Érdekel minket, hogy mi értékes az ügyfelek, valamint törekszik, hogy oldja meg bármilyen váratlan problémák.
3. Ha nem elégedett az árut,kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk az idő ,kérlek, küldj üzenetet, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás, vagy nyissa ki a vitát a vatera piacterén.

Egyéb jellemzők

Méret:
26*15*13cm
Tömeg:
3.4kg
Kimeneti Teljesítmény:
1 - 200KW
Kimeneti Áram:
9A
Kimenet Típusa:
Egyetlen
Kimeneti Frekvencia:
50Hz
Típus:
DC/AC Inverters
Modell Száma:
19321R2000LT
Márka Név:
EDECOA
Névleges teljesítmény:
2000W
Csúcsteljesítmény:
4000W
Kimeneti Hullámforma:
Módosított Szinusz Hullám
Bemeneti Feszültség:
12v
Kimeneti Feszültség:
220v 230v 240v
Túlterhelés Elleni Védelem:
Igen
Rövidzárlat-Védelem:
Igen
Bemenet alacsony feszültség védelem:
Igen
Vége hőmérséklet védelem:
Igen
Távirányító:
2 méter hosszú

Hasonló ajánlatok