Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
10mm X 90 fokos HRC50 4 fuvola Tömör keményfém chamfering marószerszám Letörés útvonal bit Alumínium

10mm X 90 fokos HRC50 4 fuvola Tömör keményfém chamfering marószerszám Letörés útvonal bit Alumínium

HUF 4036.00
HUF 4749.30
 

A boltban
Jelen van


Letörés Mills : Készült : behozott volfrám acél, keményfém Németországból; Fuvola : 4 Fuvola; Dolgozott anyag HRC : 0~50 Deg Szár Átmérő : 10 mm Teljes Hosszúság : 75mm
Szállítási Mód :
China Post légipostai általában kell arról, 15-60 munkanapon belül.Különböző országokban ,a szállítási idő az más ,kérem, értse meg, vagy EMS, DHL, általában szüksége van körülbelül 7-12 munkanapon belül.Ez attól is függ, hogy az ország, ahol van. Kínálunk össze szállítási amikor rendelés több terméket,hogy lehet menteni egy kis pénzt.kérem, forduljon hozzám először. Fontos megjegyzések : Ha a csomagot, nagyon sürgősen,jobb, ha választani, vagy EMS, DHL,ha nincs EMS vagy a DHL lehetőség,kérjük, lépjen kapcsolatba velem.Én caulate a szállítási beállítani az ön számára .
Szolgáltatás :
Pénz visszatérítési fogadható el, ha az elem nem leírtak szerint. Ha van valami, amitől nem elégedett,kérjük, lépjen kapcsolatba velem.Mindent megteszek, hogy segítsek neked kell a felelősséget az üzlet . A vevők vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást .
Ha ön elégedett a termékeinkkel,kérem, adjon pozitív visszajelzést Öt Csillag.Az együttműködés támogatja a legtöbb bátorítást minket.Köszönöm szépen!!!

Egyéb jellemzők

Átmérő:
10mm
Anyag:
- Karbid
Márka Név:
JERRAY
Típus:
Vége Malom
Modell Száma:
D10xD10x75-4F-HRC50
Teljes Hossz:
75mm
Bevonat:
bevonat nélkül

Hasonló ajánlatok