Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
Szakmai műszempillák Állvány, Pad Raklap Szempillák Jogosultja Szempilla Hosszabbítás Rugalmas Szilikon Pad Smink Eszköz 9cm x 5,5 cm

Szakmai műszempillák Állvány, Pad Raklap Szempillák Jogosultja Szempilla Hosszabbítás Rugalmas Szilikon Pad Smink Eszköz 9cm x 5,5 cm

HUF 421.00
HUF 766.80
 

A boltban
Jelen van


Mi minőségi ellenőrzés előtt küldi ki az elemeket. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha nem elégedett a tétel után kapja.
Az összes e-maileket belül válaszolunk 2 munkanap. Ha nem kapja meg a választ, kérjük, szíveskedjen újra elküldte az e-mailben válaszolunk, amint lehetséges, hogy Komoly Vevő Csak! Kérem tegyen ajánlatot csak akkor, ha elfogadja a feltételeket.
A szállítási idő a China post nyilvántartás levegő mail, majd a Singepore post szól a ' 20-45 munkanap után kerül általában . Valamikor a vám-vagy időjárási problémát fog várni kell néhány napot. Lehet, hogy akár 30-60 nap.
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások. Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy megoldani minden problémát meg az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.

Egyéb jellemzők

Hossza:
1piece
Elem Típusa:
Hamis Szempilla
Műszempillák Terrier:
Egyéb
Mennyiség:
1db
Hamis Szempilla Anyag:
Egyéb
Modell Száma:
GuiJiaoDian
Hamis Eyelashe Típus:
Más Műszempillák
Hamis Eyelashe Hossza:
1cm-1,5 cm
Hamis Szempilla, Kézműves:
Gép
Műszempillák Stílus:
Egyéb

Hasonló ajánlatok