Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
7.5*7,5 cm-es Átlátszó Szilikagél Bélyegző Akril Blokk Pad DIY scrapbooking Gumi Standard Bélyegző Színe Folyamat Alapvető Eszközök

7.5*7,5 cm-es Átlátszó Szilikagél Bélyegző Akril Blokk Pad DIY scrapbooking Gumi Standard Bélyegző Színe Folyamat Alapvető Eszközök

HUF 1191.00
HUF 1323.00
 

A boltban
Jelen van


Szállítás :
Amikor megrendelését, Kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat. Meg fogjuk küldeni a tételeket, 6 napon belül, ha a kifizetés megtörtént . Nem uarantee szállítási idő mind a nemzetközi szállítások különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal indicidual ország ,amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött .Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba .Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje.Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást .A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet .Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Garancia&Karbantartás :
Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere .Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti connfitions nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Azt is előírják, 12 hónapos ingyenes maintence.A vevőnek vissza kell a termék az eredeti confitions nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni, a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni. Mielőtt visszatért a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot .Amint megkapjuk a tételeket , majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.
Mérete vagy Fit Kérdések :
A méretek illusztrált egyedi méretek a részletes leírásokat. Kérjük, ellenőrizze a műszaki, mielőtt megrendelését . Általában a megengedett eltéréseket a méret körülbelül 1 cm mérés. Ha úgy találja, hogy a méret a profucts nem felelnek meg önnek, akkor forduljon közvetlenül hozzánk .
Szín Eltérés :
Különbségek a szín oka lehet más oka, mint a színes tükörképét a monitor, a világítás,a háttérben.Azonban, ha úgy gondolja, hogy a tétel kapott a megfelelő szín , akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy ha visszatér, vagy visszatérítés lehetséges.
Visszajelzés :
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások. Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.

Egyéb jellemzők

Használat:
Dekoráció
Anyag:
Gumi
Típus:
Standard Bélyegző
Méret:
7,5 cm*7,5 cm

Hasonló ajánlatok