Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
Howmay selyem szövet pamut keverék 9m/m 55 140cm 50% selyem 50% pamut természetes fehér PFD szövet bélés, vagy DIY kézzel készített

Howmay selyem szövet pamut keverék 9m/m 55 140cm 50% selyem 50% pamut természetes fehér PFD szövet bélés, vagy DIY kézzel készített

HUF 17196.00
HUF 18897.30
 

A boltban
Jelen van


Anyag : selyem pamut szövet
Anyaga : 30% selyem 70 pamut
Súly : 9m/m - 12m/m
Szélesség : 140cm / 55"
Szín : fehérítetlen fehér / natúr fehér / PFD szövet
Ez a tétel az öltöny a DIY kézzel készített dekoráció, tüll függöny, póló, ruha, sál, stb, bárhol használható lesz.
ha szüksége van bármilyen selyem bármely minták,Kérlek, mondd meg nekem.Én selyem üzletember kínában.Azt hiszem, meg tudom találni, hogy neked a raktár,illetve nagy mennyiségű selyem.
A következő napirendi pont egy ügyfél használata, csak a referencia, nem a vásárlás elemet.
A Selyem női ruha, ing, blúz
A sál, muszlim hidzsáb
A függöny tulle
Hogyan kell vigyázni selyem szövet késztermékek :
Mosás : kézi mosás tanács, a selyem egy természetes fehérje, rost, így ne használjon erős mosószert tartalmazó fehérítők, vagy fehérítőt - kizárólag PH-semleges tisztítószert. Áztatás selyem több, mint egy pár perc múlva el kell kerülni.
Szárítás : nem merített, vagy a twist roll a törölközőt kivonat víz. Kiszáradna selyem közvetlen napfény. Vagy lefagy a selyem sálat, hogy száraz, akkor tartsa az alakját vagy a selyem sál két fehér törölközőt, majd hagyja megszáradni vízszintesen önmagában. Vizes selyem lehet, hogy sárga a közvetlen napfényt vagy egy radiátor. Nem javasoljuk, szárítás selyem egy mosógép, mivel ez károsíthatja a sálat.
Vasalás : mindig a vas a sálat, ha nedves/nyirkos a közepes beállítások vagy hideg vas beállítás ("Selyem" beállítás a vas vagy 2 pont - 100ºC, hogy 150ºC). Túl sok hőt lehet unalmas, vagy égni selyem szövet, nem vas hosszú ideig. Ha a kendő száraz, párolog a víz, mielőtt a vasalás. Nem nedves helyben, mert ez gyűrűk. A legtöbb ránc selyem eltávolítható lóg a sál, a fürdőszobában során egy zuhany. Hagyd, hogy a pára a vasalás az ön számára!
Raktározás : tartsa a sál hengerelt, ahelyett, hajtogatott, így a szálak nem szenvednek hosszú ideig. Ha a sálat kell tartani egy ideig, kerülje a közvetlen fény, s a rovarok, elkerülve, csakúgy, műanyag zacskók, így a szálak a levegőt.

Egyéb jellemzők

Szélesség:
140cm
Minta:
Fehérítetlen
Stílus:
Normál
Technics:
Szőtt
Termék Típus:
Más Szövet
Márka Név:
Howmay Malmot.
Anyag:
Selyem / Pamut
Funkció:
Lélegző

Hasonló ajánlatok