Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
ingyenes szállítás!ÚJ Vezeték nélküli Menü Ultra-vékony touch Jelszó Kezelő Billentyűzet 433MHz Csak A PSTN, GSM Riasztó Rendszer

ingyenes szállítás!ÚJ Vezeték nélküli Menü Ultra-vékony touch Jelszó Kezelő Billentyűzet 433MHz Csak A PSTN, GSM Riasztó Rendszer

HUF 8618.00
HUF 9072.00
 

A boltban
Jelen van


Farkas Őr Vezeték nélküli Ultra-vékony touch Jelszó Kezelő Billentyűzet 433 MHz Csak A Riasztó Rendszer
Termék Leírás
Érintse meg a billentyűzet lehetővé teszi a kényelmes opetaion
Dot-matrix LCD-képernyőn az óra kijelzés
Működés, beépített csengő hang
Képes irányítani a riasztó aktívan kap parancsot a riasztó panel
Jelszó művelet, hogy biztonságos, megbízható
Szabotázs riasztás funkció
Alacsony fogyasztás : 3,7 V 500 ma-Li-akkumulátor elérhető
Csomag Tartalma
1 x Vezeték nélküli Ultra-vékony touch Kezelő Jelszó
1 x tápegység Köszönöm, látogasson el a boltba üdvözöljük a következő. Telepítési Útmutató Ha kell, akkor is forduljon a rendőrség, tűzoltóság, kórház, vagy egyéb személyzetet, hogy gyere haza azonnal. Lépjen kapcsolatba a gyermek/idősebb, hogy erősítse meg, függetlenül attól, hogy jó, vagy kell asistance.
Több Vezeték nélküli&Vezetékes Érzékelők/Detektorok a választ, ha szükséges, vagy konkrét követelmény,Kérjük, kattintson venni :

A szállítás
A szállítási módon kiválasztjuk a legjobb, leggyorsabb neked szerint a különböző országokban. Mivel a China Post Levegő Csomagot tiltja az akkumulátor, akkor általában a hajó elem keresztül a Holland Posta ,Singapore Post vagy a Svéd Posta helyett. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velem bármikor, ha bármilyen kérdése.Szeretnék u egy jó nap!
A nyilatkozat
Ha úgy dönt, a DHL vagy a Fedex,A politika minden ország más, lehet, hogy ki kell fizetni a kiegészítő vám, díjak.Nem tudjuk megváltoztatni.De kijelentem, alacsony ár.Hogy elkerüljék a magas vám, díjak.Ha a csomag 1-3 kg, akkor az alapértelmezett kijelenteni, $20-$50.Ha bármilyen egyéb követelmények. Kérem, hagyjon üzenetet nekem.Minden vevő köteles egyértelműen a vámon.Ha a csomagot nem tud megoldani, megsemmisül. Ez nagyon nagy veszteség.Az adatvesztés elkerülése érdekében. Kérjük, válassza ki a megfelelő szállítási szolgáltatások.köszönöm.

Egyéb jellemzők

Márka Név:
eMastiff
Modell Száma:
JP2
is_customized:
Yes
Gyakorisága:
433Mhz
Vezeték nélküli távolság:
60m nyitott terület
Akkumulátor:
3.7 V 500 ma-Li-akkumulátor elérhető
teljesítmény:
DC5V
szín:
Fehér
ALKALMAS:
csak a riasztó rendszer
Típus:
Vezeték Nélküli Kapcsolatot Jelszó Kezelő
Működési Hőmérséklet:
Hőmérséklet 10-40

Hasonló ajánlatok