Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
távirányító alkalmas a JVC TV lcd-led tv távirányító RM-C86s DVD-VIDEÓ

távirányító alkalmas a JVC TV lcd-led tv távirányító RM-C86s DVD-VIDEÓ

HUF 1347.30
 

A boltban
Jelen van

Megjegyzés : az ár ezeket expressz szállítás nagyon kedvező, de nem tud követési adatokat. (Correos Gazdaság Royal Mail Gazdaság China Post Rendes Kis Csomag Plusz), ha kell, hogy nyomon követési információkat, kérjük, válasszon másik express, mint például : a vatera piacterén Normál Szállítás.China post air mail többet.
Kedves barátaim, köszönöm, hogy a boltban. A boltban eladni távirányító-nak két fajtája van, az egyik az eredeti távirányító . A funkció az eredeti pontosan ugyanaz. A másik egy univerzális távirányító. Ő alapvetően nem helyettesítheti az eredeti távirányító funkciói. De lehet, hogy Nagyon kevés a gomb nem ugyanaz. Kérlek, gondold át még a vásárlás előtt. Ha nem bánja ezt. Kérjük, keresse az eredeti távirányító.
Azért, mert Kína Postai Airlines csomag nem tud küldeni az akkumulátor, akkor adjuk el a távvezérlő nem tartalmazott az akkumulátort.
1db Márka egyedi távirányító használata a JVC TV lcd, led tv
használja a jvc DVD-VIDEÓ
Meleg tipp : lásd a fenti képet, gondosan ellenőrizze, hogy a TV-távirányító modell,Ha találsz a TV távirányító modell nem a fenti tartományban, előfordulhat, hogy a távirányító nem érvényes a TV.

Egyéb jellemzők

Márka Név:
hononjo
Használat:
TV
Vezeték Nélküli Kommunikáció:
IR
Modell Száma:
RM-c86s
Csomag:
No
Csatorna:
1
Gyakorisága:
IR

Hasonló ajánlatok