2000W SCR Elektronikus Feszültség-Szabályozó 220V Fényerőszabályzó Dimmer 25A Lámpa Sebesség Feszültség Hőmérséklet-szabályozás, Biztosítékkal

2000W SCR Elektronikus Feszültség-Szabályozó 220V Fényerőszabályzó Dimmer 25A Lámpa Sebesség Feszültség Hőmérséklet-szabályozás, Biztosítékkal

HUF 764.00
HUF 804.60
 

A boltban
Jelen van

Olvassa el Vásárlás Előtt Kedves barátaim, ha a rendelés több, mint $5, a vatera piacterén nem engedi elküldeni a csomagot nem áll rendelkezésre követés információk szállítási módot (mint a China Post Rendes Kis Csomag Plusz, 4 PX Singapore Post-OM Pro). Ezért kérjük válasszon China Post Air Mail/vatera piacterén Normál Szállítás, ha a rendelése több, mint $5. Vagy pls ossza szét a rendet, akkor küldje több mint 2 parancsot, hogy a minden annak érdekében, hogy kevesebb, mint $5. Kérjük, válassza ki China Post Air Mail/vatera piacterén Normál Szállítás, ha kell egy teljes követési adatokat. Köszönjük a támogatást! Az összes elem belül feladásra kerülnek 2 munkanapon belül a fizetési egyértelmű. • Megjegyzés : China Post Air Mail/Csomag csak tartozik világszerte post rendszer, ami sokkal lassabb, mint a Speciális Szállítás. Elemek érkezik 7-25 munkanapon belül világszerte általában. A megérkezési idő attól is függ, hogy bizonyos tényezők, valamint a különböző területeken. Az általános érkezési idő táblázat az alábbi ábrán látható az a következtetés : • Ha az elem hiba, amikor megkapja, vagy nem elégedett, kérjük, küldje vissza számított 14 napon belül a csere vagy a pénzt vissza. De a tárgyakat vissza kell gyári állapotban. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, előzetesen ellenőrizze, hogy a feladó, mielőtt vissza. • Ha a tétel hibás, 3 hónap alatt, küldhetünk egy új csere, ingyen kínál teljes vételárat után megkapjuk a hibás elemet. • Ha a tétel hibás, 12 hónap, mi is ajánlani csere szolgáltatás, de meg kell fizetni az extra szállítási költségeket. • Célunk, hogy a Felső Szintű ügyfélszolgálatot, valamint az ügyfélszolgálati szakemberek mindig készenlétben kell megoldani a problémát. Nagyra értékeljük az 5 CSILLAGOS POZITÍV visszajelzést, s kérem, NE hagyja a negatív visszacsatolás nélkül kér segítséget.
Megjegyzések : Ez a Változat B(A Külső Potenciométer).
Paraméterek
Használata tápfeszültség : AC220 V
A maximális teljesítmény : 2000 W
Feszültség-szabályozás : AC 90-220 V
Méret : Magas hőmérsékletű ellenálló, FR-4 áramkör
Aktuális : 25 A
A szabályozó Használt anyag
STMicroelectronics behozott SCR, feszültség akár 1200 V minden nagyfeszültségű kondenzátorok Minden fémréteg ellenállás ST behozott ravaszt dióda Precíziós multi-potenciométert Tajvan fő potenciométer áruk gyártók Kezében uszony, a vásárlók közvetlenül használat
A módszer használata
Tedd ezt a terméket sorozat a lámpa, vagy az elektromos áramkör, (ie, lámpák, valamint más elektromos készülékek ki minden Fire Wire vagy a nulla vonal, hogy ez a "termék" a két vezetékkel csatlakozik mindkét) rotary potenciométer forgó rúd, beállíthatja, hogy a játék a fény, az árnyék, sebesség, nyomás, hőmérséklet-szabályozó hatása; könnyen használható.
Ez a termék alkalmas : segítségével az új, két-utas nagy teljesítményű tirisztoros, mert a jelenlegi 25 Egy jó megoldás, hogy a probléma-jelenlegi elektromos vezeték abban az esetben, ha a hűtés az ellenállás túl kicsi okoz; valamint könnyedén beállíthatja a hálózati kimeneti feszültség között 90 valamint a 220 v bármely módosítása, a használni az elektromos készülékek. Például : kazán, meleg víz, fűtés dallam, pislákolnak a lámpák, kis motor sebesség, elektromos vas termosztát stb. Annak érdekében, hogy tompítása, termosztátok, nyomás hatása. Kevesebb, mint 2000 W az elektromos áram nagy készülékek használatát, mert a hatalom nagyszerű volt, így az általános háztartási gépek, vagy kis gyárak ahhoz, hogy használja. (Induktív, vagy kapacitív terhelés erejét csökkenteni kell, ezt szabályozó felszerelt, két-utas nagy teljesítményű tirisztoros, potenciométer vagy mogyoróval, nem kell hozzá semmilyen alkatrészek használata nagyon kényelmes, praktikus).
Annak érdekében, hogy megfeleljen egyes ügyfelek barátok Alacsony ár A követelmények, különösen a bevezetés ez 2000 W szabályozható szilícium-elektronikus feszültség-szabályozó, de használjuk az anyag abszolút nem kevesebb.
Elfogadásával az új St félvezető (STMicroelectronics) Szabályozható szilícium, magas hatékonyság. A feszültség-szabályozó segítségével 24 A új behozatali SCR. Hamis elveszett tíz (import több, stabil, tartós, mint a made in China)
Taobao első zenekar Gyors biztosíték A nyomásszabályozó, hatékonyabban védeni a tirisztoros nem azért, mert a túláram, majd égesd el, a szabályozó tartósabb ezen a ponton lehet! Másodperc alatt megöli az összes taobao .
A precíziós potenciométer, a nyomás szabályozó pontossága eléri a 0, 5 v. több megfelelő, a szükséges pontossággal feszültség eszközök használata!
Használatával magas hőmérsékletű ellenálló, 1,6 MM vastag FR-4 réz öltözött laminált, a testület szilárdabb, tartósabb! (mert az 1.6 MM-FR - 4 tábla, mint a hagyományos lemez kétszer annyiba kerül, sok kereskedő annak érdekében, hogy megmentse a költség, mint az igazgatóság ingadozás kongfu, kérjük, olvassa tiszta!)
Hogy növelje a vastagsága a hegesztés Út, megbízhatóbb.

Egyéb jellemzők

Modell Száma:
2
Használat:
Váltás
Kimenet Típusa:
DC
Kimeneti Feszültség:
12v
kapcsolat:
Dugó

Hasonló ajánlatok