Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
CM6631A 24bit/192khz USB-Koaxiális, s Optikai SPDIF, valamint I2S által LJM Új verzió

CM6631A 24bit/192khz USB-Koaxiális, s Optikai SPDIF, valamint I2S által LJM Új verzió

HUF 7911.00
 

A boltban
Jelen van


CM6631 A 24bit/192khz USB-Koaxiális, s Optikai SPDIF, valamint I2 S által LJM Új verzió
Leírás :
- CM6631 A 24bit/192khz USB-Koaxiális, s Optikai SPDIF, valamint I2 S által LJM(Valódi, a LJM)
- Használja CM6631 A chips, jobb, mint a régi CM6631, stabilabb kompatibilitás, valamint teljesítmény
- Támogatás 24bit/44.1 K, 48 KHZ, 88.2 K, 96 K, 176.4 K, 192 K.
Leírás :
- USB-chip : CM6631 A
- Bemenet : USB
- Kimenet : Koaxiális + Optikai + I2 S
- látod ott az I2 S felület a fedélzeten!
- Mini Méret : 5.6 cm * 5cm
USB tápellátás, illetve koaxiális, optikai jelet egyszerre
Magas minőségű alkatrészek(especialy az SMD alkatrészek, illetve a oszcillátor), valamint a nagyon ésszerű által tervezett LJM, győződjön meg arról, hogy a 192 Khz feldolgozási teljesítmény.
(majd küldök a driver Windows megrendelés esetén)
Nagyon jó konverter, jó ár, add hozzá az I2 S felület a régi verzió, de ugyanazon az áron!
Egy próbát!
1) elfogadjuk, Alipay, a Nyugati Unió TT. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI. 2) Mi lesz a folyamat, a legtöbb rendelés után 48 órával a fizetés-hitelesítési kínál követése nem minden Üzlet(vatera piacterén csak töltse ki a követés Nem 24 óra után). 3) Támogatás a világ minden pontjára. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO). 4) a DHL/Fedex Követés Nem Lehet Megváltoztatni, miután a tétel érkezik Hongkong(pl.mi szállítjuk az elem pénteken, majd töltse ki a követés Nem,de a követés Nem lehet Változtatni, hétfőn, ha a Csomag érkezik Hongkong). 5) a SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt. 6) Ha nem érkezik meg a küldemény ésszerű nap a fizetés, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba első(pls ne tegye a negatív visszacsatolás előtt fel velünk a kapcsolatot!). Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz. A mi célunk az elégedett vendég!
1) Mi fenntartani a magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos ,kérünk, hogy ön azonnal lépjen kapcsolatba velünk, MIELŐTT adj semleges vagy negatív visszajelzést, hogy mi lehet kielégítően címét az aggodalmát. 2) lehetetlen, hogy olyan problémákat, ha nem tudunk róluk!
1) Az orosz vevő,pls ajánlat teljes név, mint a politika megköveteli. 2) A Vevő, az orosz Föderáció,Argentína,Ukrajna,Elem lehet a hajó keresztül EMS ha úgy dönt, hogy a DHL/Fedex, mint komplex vámáru-nyilatkozat folyamat. 3) Vevő Brazíliából,pls ajánlatot Adó Nem akarod, hogy a hajó DHL/Fedex,vagy elemet, majd a hajó keresztül EMS bár válassza a DHL.

Egyéb jellemzők

Csomag:
Igen
Márka Név:
TZT
Modell Száma:
CM6631A
Maximális Teljesítmény Csatornánként:
55w
Típus:
Otthoni Erősítő

Hasonló ajánlatok