Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
Motoros, Nagy Teljesítményű Hidraulikus Kuplung Mester Munkahenger Rod Rendszer Hatékony Továbbítása Szivattyú Gödör Dirt Bike

Motoros, Nagy Teljesítményű Hidraulikus Kuplung Mester Munkahenger Rod Rendszer Hatékony Továbbítása Szivattyú Gödör Dirt Bike

HUF 3483.00
HUF 4050.00
 

A boltban
Jelen van


100% Vadonatúj.
Könnyű Telepítés a Szivattyú alatt a fej, a horgony feje silking, egy széles, hossza az a távolság, állítsa be álláspontja szerint a modell segítségével szál húzza meg ragasztó,megakadályozza a laza helyet cserél. Egyes járművek horgony feje U lemez (Suzukiking GS125 gép, például), amíg vegye U lemez, telepíti a pumphead végén Rögzített hosszú csavar a szivattyú alatt, mint M10 standard, állítható tartomány hosszú,alkalmas a legtöbb modell módosított sorban a kuplung meg a fék sor, de egyes modellek(mint például a Suzuki király GS125 gép) az eredeti autó vezetője rögzített positionis silking, kell használni 8.2 mm-es fúróval, eltávolítása silking telepítése Telepítés 1. módszer Első, majd töltse ki a fék olaj szivattyú alatt laposak, nincs levegő, selyem szám verybig, látható volt egy buborék 2 Lásd fent csavar cső jó, csavar, csavarok, ne húzza meg, kérés screwside lyukak lehet kitéve 3 Ez a kulcs, győződjön meg róla, hogy jól nézzen ki. Link a szivattyú cső, valamint highup, az olajszivattyú olaj kupa, aztán nyomás több alkalommal véletlenszerűen (10) kezelni,OKÉ, most már csak arra vár, (nem engedi, hogy bármiféle cselekvés) 5-10 perccel később, a aboveside nem húzza meg a csavart lyuk látható a fék olaj áramlik ki, akkor zár, csavar,kipufogógáz-4 Hidraulikus kuplung kipufogó teljes vizsgálati módszerek : nyomja meg a szivattyú a vezetéket a szivattyú test hu croute, kezével csípje meg a szivattyú fogantyú, fogantyú tipto mozgás körülbelül 3 cm, gyúrjuk nem alsó menni, helyes. (nyomja meg a fogantyú, amíga nyomás nem alsó menni, körülbelül 3 cm-es távolság kormány, be a kipufogógáz, de betöltése hibakeresés), be kell húzni a drótot ki, újra alatt a rögzített szivattyú, (győződjön meg róla, hogy lazítsa meg a kuplung fogantyú, drót minden kinyújtva)
1.Ne vedd meg, ha nem'tconfirm tudod használni őket, csak kérdezzétek meg, részletes rajz, hogy ellenőrizze, ha alkalmasak. 2.Kap az elem ugyanaz, mint a képek. talán egy kis különbség a színe, mint a fény a felvétel készítése közben.
3.A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel ára. Ez azt jelenti, hogy a hajózási társaság felelős ezeket a díjakat, ha azt szeretnénk, hogy a tételek.
1.Mint a jó vevő, bárcsak nekünk, pozitív visszajelzés után kap, a magas minőségű termékek. Mindig kedvezmény vagy ajándék második venni az ügyfelek, akik adjon pozitív visszajelzést. 2.Megmutattuk a szállítási idő, hogy az ügyfelek, tehát ne hagyj itt minket negatív visszajelzést, ha megérkezett a csomag késő, ez okozta a hajózási társaság. 3.Ne habozzon, írjon nekünk, ha bármilyen kérdése van, válaszolni fogunk, 12 óra. Nem nyitott vitát, vagy hagyja a negatív visszacsatolás könnyen , bízz meg minket, írjon nekünk közvetlenül , minden kérdést meg lehet oldani.
Alipay Preferált. T T ,a Nyugati Unió ,Paypal is elfogadható.
1.Kérjük, forduljon hozzánk e-mailben 30 napon belül, ha kell egy vissza. 2.Vissza elem kell, hogy legyen az eredeti állapotában küldött, a tételt vissza a cím mondunk. 3.Vételár visszatérítésre kerül, de a szállítási költség, nem visszatérítendő, ha a vevők vásárolnak termékeket a hibát ,a vásárlók kell fizetni a visszatérő szállítási költség 4.Vásárlók igénylik teljes vételárat tartalmazza a szállítási költség, vagy a terméken ingyen, ha beírás rossz termékek, a nem fogadott csomag hajózási társaság , rossz minőségű, vagy a termékek törött szállítás közben(igényelnek, tiszta képeket termékek, csomagok).
1.Szállítási idő, mint a következő : 2. Talán lesz némi késéssel, mint a hajózási társaság, illetve vám -, kívánom, lépjen kapcsolatba velünk, ha a késedelem, de nem nyitott vitát, mivel nem a mi hibánk. 3. Mikor válassza ki a post expressz, néha nem fogjuk közzé futárral kiválasztott ,mert lesz egy kis probléma clearance -, vám -, talán szállítási idő nem a leggyorsabb

Egyéb jellemzők

Elem Hossza:
18inch
Márka Név:
CAKEN
Elem Típusa:
Kötelek & Kábelek
Elem Szélessége:
18inch
Elem Magasság:
5inch
Elem Súlya:
0.75kg
Modell Neve:
804-11

Hasonló ajánlatok