Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
1DB/Sok Magas Minőségű Micromax Vászon Önarckép 2 Q340 5.0 Hüvelykes érintőképernyő Digitizer Csere Része Fekete Szín

1DB/Sok Magas Minőségű Micromax Vászon Önarckép 2 Q340 5.0 Hüvelykes érintőképernyő Digitizer Csere Része Fekete Szín

HUF 1557.90
 

A boltban
Jelen van


Kompatibilis Modell :
Egy Micromax Vászon Önarckép 2 Q340
Kapcsolatos Minőség-Ellenőrzés
Egy QC végez 100% - os ellenőrzés venni teszt egyenként előtt küldi ki ,hogy győződjön meg arról, ügyfél kap termék jó minőségű. Kapcsolatban Termék Garancia
1. Kínálunk 30 nap minőségi garancia kézhezvételét követően a termékek kapott több mint 30 napja fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsa a kártérítést .
2. Ha egy termék hibás, ha kap , kérjük, értesítsen minket számított 3 napon belül küldje vissza egy teljes csomag ( például egy vállalat garancia matrica /LCD-laminálás/csomag eredeti, stb.) 7 napon belül ajánlott levélben egy cserére vagy a vételár visszatérítésére .
3. Ha nem tájékoztatta a fent előírt időszak egy hónapon belül ,csak akkor engedheti meg magának visszatérítés részben vagy javítás hibás egy tárgyat .
4. Kínálunk garancia egy hónapos bázis a szokásos használat, illetve nem vállal felelősséget miatt mesterséges kárt ( csepp szünetet ,víz bejelentkezve, stb.)
Fizetés
Ügyfél lehet választani egy kedvenc on-line fizetési határidő, valamint vegye figyelembe, hogy a telepítése piacterén nem köd kiadni fizetési nekünk, amíg a fogyasztók megkapják az árut teljesen. Szállítás
A parcellák elrendezése során 48 Óra után igazolt kifizetés , valamint a nyomon követési számot, akkor töltse ki, illetve ügyfél lehet nyomon követni logisztikai folyamat által alul összekötő respectly . Nem vállalunk felelősséget a késedelem vagy a rosszul címzett vevıi hagyja érvénytelen vagy kézbesíthetetlen címét .
Az Ügyfél Kötelessége,
Általában akkor bejelenti csomagot ajándékba, vagy menta egy vevő kérésére, hogy minimalizálja a vevő egyéni kötelesség .De ez lesz a vevő felelőssége, hogy fizet, ha csak abban az esetben, egyedi vám merülnek fel . Visszajelzést
Ha elégedett vagy a szolgáltatás/termék , kérjük, adja meg 5 kezdődik pozitív visszajelzést, mint ez ösztönözni fogja, hogy a személyzet ajánlom legjobb szolgáltatást .Vagy bármilyen vizsgálatot, kérjük vegye fel velünk a végső megoldás ,hagyd, hogy vita lesz az utolsó döntés, mivel ez a legalacsonyabb, a legolcsóbb módja annak, hogy megoldja a problémát .

Egyéb jellemzők

szín:
Fekete
Típus:
Érintőképernyő
Modell Száma:
A Micromax Vászon Önarckép 2 Q340
Márka Név:
Ködös szépség
Képernyő:
≥5
Kompatibilis Márka:
a micromax
Minőségi garancia:
Egy Hónap Kézhezvételekor
Származási hely:
Kína (Kontinens)
szín:
Fekete
Teszt A Szállítás Előtt:
Igen
minőségi osztály:
Magas minőség
is_customized:
Yes

Hasonló ajánlatok