Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
Mindennapi Gyűjtemény Gyanta Shell Hableány Terrárium Figura Tündér Kert Dekoráció & Vintage Lakberendezési Kiegészítők

Mindennapi Gyűjtemény Gyanta Shell Hableány Terrárium Figura Tündér Kert Dekoráció & Vintage Lakberendezési Kiegészítők

HUF 3186.00
 

A boltban
Jelen van


Mindennapi Gyűjtemény Gyanta Shell Hableány Terrárium Figura Tündér Kert Dekoráció & Lakberendezési Kiegészítők
Szállítás Világszerte a Szállítás ingyenes. Megrendelések feldolgozása után 3 napon belül kifizetés, illetve ellenőrzés. Megszervezzük a szállítást szerint a címet a vevő rendelkezésre , Ezért kérjük, erősítse meg, majd ellenőrizze, hogy a cím tele, amikor a vásárlás. Szolgáltatás Tranzit Idő, amelyet a fuvarozó, hétvégék, ünnepek vagy sugároz, így a szállítási idő hosszabb lehet, mint megígértük, különösen az ünnepek alatt, ezért kérjük, legyen türelemmel. Minden követési információkat naprakészen tájékoztatja az idő, akkor is a követési információ a hivatalos honlapon. A szállítási módot kínáltunk China Post Air Mail, szóval ha azt akarod, hogy válasszon EMS, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba a vásárlás előtt.
Vissza & Visszatérítést, Ha van vissza a terméket nekünk, Kérjük, adja meg a címet, hogy mi. Ha a parancs még nem érkezett meg időben, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, akkor gondoskodjon a reshipment vagy a visszatérítés az ön számára. Ha szeretné, visszatérítés, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahol nem nyitott vitát közvetlenül. Válaszolni fogunk a mail, hogy 24 órán belül általában. Néha van egy kis késés miatt a hétvégén vagy ünnepnap. Ha nem a mail után 48 órán belül, kérjük ellenőrizze a spam, vagy lépjen kapcsolatba velünk a más e-mail címet.
Visszajelzés a Visszajelzés nagyon fontos számunkra, arra törekszünk, hogy 100% - os elégedettségi. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, először meg fogja megoldani, gyorsan, a legjobb értelemben. Kérem, hagyjon minket pozitív visszajelzést adni mind az 5 csillag, ha ön elégedett a termékeinkkel, a nagyon ajánlom a motiválni arra, hogy tovább fogunk nagyon tetszett az dönt, ha a bal pozitív visszajelzést. Mindennapi Gyűjtemény Gyanta Shell Hableány Terrárium Figura Tündér Kert Dekoráció & Lakberendezési Kiegészítők Mindennapi Gyűjtemény Gyanta Shell Hableány Terrárium Figura Tündér Kert Dekoráció & Lakberendezési Kiegészítők Mindennapi Gyűjtemény Gyanta Shell Hableány Terrárium Figura Tündér Kert Dekoráció & Lakberendezési Kiegészítők

Egyéb jellemzők

Stílus:
Európa
Márka Név:
MINDENNAPI GYŰJTEMÉNY
A téma:
tündér
Anyag:
Gyanta
Méret:
8*4.5*6CM
Tömeg:
0.07kg

Hasonló ajánlatok