Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
12pc/sok Vegyes Újrafelhasználható Táska Tömítő Friss Élelmiszer Lezárt Szervező Tároló Haza Konyha Élelmiszer Táska Klip Pecsét Zár Botok -15

12pc/sok Vegyes Újrafelhasználható Táska Tömítő Friss Élelmiszer Lezárt Szervező Tároló Haza Konyha Élelmiszer Táska Klip Pecsét Zár Botok -15

HUF 907.00
HUF 1066.50
 

A boltban
Jelen van


12pc/sok Vegyes Újrafelhasználható Táska Tömítő Friss Élelmiszer Lezárt Szervező Tároló Haza Konyha Élelmiszer Táska Klip Pecsét Zár Botok Szín véletlenszerű
Funkció :
100% vadonatúj, jó minőségű,
Zárt csomagolásban, nedvességtől, anti-csótány
Többé nem kell zárnunk a táskát, amikor hajtogatott.
Egyedi C-alakú külső csat bár a PP anyag, hosszú távú használata nem deformálódott.
Innovatív tömítő bárok, kártya több szilárdan lezárt sűrűbb.
Alkalmas :
Viszonylag kemény műanyag zacskók
Például a szilva táskák, zacskós tej csomagolás, zárt zsák mag
A csomag tartalmazza :
12pc * Különböző Méretű Tömítő Klip
Szín véletlenszerű
Írunk egy alacsonyabb érték a csomag elkerülése érdekében készítsen tarifák. Minden ország más tarifák politika. Mi nem számítunk fel semmilyen forgalmi adót, valamint kezelési díjat.
Mindenesetre nem vagyunk felelősek adó (ÁFA)/Behozatali Vámok vagy bármely azzal egyenértékű merül fel, a szállítási tranzakció. Kérjük, ellenőrizze a helyi egyéni jogszabályok, illetve látogasson el a helyi vámszerv a honlapon, mielőtt vásárol.
Általában küldjük a csomagot ajánlott levélben ,Ha kell, a telek sürgősen , akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy fizetni az extra szállítási költség , köszönöm .
1.Ha az elem nem működik, kérjük, ellenőrizze kétszer ellenőrizze, hogy az elem meghibásodik, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz képviselője azonnal, akkor tudom, a Részletes Probléma , mi mindent megteszünk, hogy szolgáljalak.
2.Ha kaptál egy hibás, sérült, hibás, vagy a tétel nem leírt, vegye fel velünk a részleges/teljes visszatérítési vagy csere a költség.
3.Ha vissza akar térni az elem,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba követő 30 napon belül csomag érkezik .Vissza a termékek is biztosítania kell, hogy az eredeti állapotába, beleértve azt is, doboz, csomagolás, valamint minden egyéb kiegészítők. Vissza, hogy egy eredmény, az ügyfél a hiba alá kerülnek, a tényleges szállítási díj levonása a visszatérítés.
4. Vevőnek kell fizetni a szállítási díjat vissza, ha a NEM-Eladó Hibát visszatér a visszatérítés . (E. g. hozott rossz méret, vagy rossz elem)
A satisfication mindig a törekvés , lépjen velünk kapcsolatba, kérjük, ha bármilyen problémája vagy kérdése van ,köszi !

Egyéb jellemzők

Típus:
Táska Klip
Funkció:
Készleten,Környezetbarát
Modell Száma:
M6000215
Anyag:
Műanyag

Hasonló ajánlatok