Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
SewCrane párnahuzat Lepecsételt keresztszemes Készlet Párnát Készlet, hajnalka, Vadvirágok, 18.1 cm

SewCrane párnahuzat Lepecsételt keresztszemes Készlet Párnát Készlet, hajnalka, Vadvirágok, 18.1 cm

HUF 2592.00
 

A boltban
Jelen van


TERMÉK LEÍRÁS
Szakmai szem szem által design, Deisgn nyomtatott mosható festék szövet, Könnyű olvasni, varrni, Érdekel a szemed. Minden készlet tartalmaz, 11-count aida szövet, presorted pamut selymet, tűt, színes diagram, utasítás, mandarin, angol fordítás, keret mutatják, a kép nem szereplő Méretek : 46cm x 46cm (18.1 inch x 18.1 hüvelyk); Szem utasítás : Teljes öltés "X" használata 3 szál szál, Vissza öltés használata 2 szál szál
BOLT bizalommal, ígérjük, a teljes felelősséget, az egész megrendelést az elejétől a végéig, forduljon hozzánk bizalommal, ha bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége.Ha valaha is elmaradnak, akkor igaz, nem számít, mit! Alacsony Ár Garancia 100% - Os Pénz-visszafizetési Garancia, Vissza olyan állapotban, bármilyen okból, Kiváló Ügyfélszolgálat
FELADÁS IDEJE küldjük a megrendelést követően 3 munkanapon belül megkapja a visszaigazolást a fizetési.
FUVAROZÓ & SZÁLLÍTÁSI IDŐ-KERET Feladott Ország USA/UK/CA/AU/SGP/JP általában el 7-15 munkanap a szállítás, illetve a szállítás az egész ország talán 20 perc-36working nap után feladták.
VISSZAJELZÉS A visszajelzés fontos számunkra az üzleti, mind a javulás, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdés, probléma esetén elemet kapott, akkor felelőssége, hogy kövesse, amíg a probléma meg nem oldódik.
VISSZA & TŐZSDE kínálunk 30 napos pénz visszafizetési garancia, megtérülés, illetve cseréjére bármilyen állapotban, minden ok nélkül.

Egyéb jellemzők

Használat:
Párna/Csont alakú Párnával/Párna Autó
Anyag:
100% Pamut
Mintázat Típusa:
Virágos
Típus:
Csomag
Stílus:
Pásztori
Keret:
No
Külső Csomagolás:
papírzacskó
Vászon Csomagolási Módszer:
Hajtogatott

Hasonló ajánlatok