Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
Hűtőborda a 12mm-es Lézer Modul hűtőborda tartó Hegy

Hűtőborda a 12mm-es Lézer Modul hűtőborda tartó Hegy

HUF 1336.50
 

A boltban
Jelen van

Jellemzők : . Kimeneti Teljesítmény Nem Anyag, illetve Színes alumínium Méretek 35cm L X 30cm W X 18mm H Részletek : Ez egy kiváló minőségű alumínium hűtőborda/hűtőborda tartó 12mm lézer modulok, mint 12 mm, piros, zöld, INFRAVÖRÖS lézer modul. A hűtőborda jogosultja segíthet, hogy menő a lézeres, hogy meghosszabbítja a munkaidő lézer mdoules. Lézer modul tartó mount, hogy rögzítse a modult. A Belső átmérője ez 12.35 mm, két csavart a felső javítani a lézer. Csomag : 1 állítsa a hűtőbordát ( csavarok, dió) Megjegyzés : kérjük jegyezni, hogy a csomag csak tartalmaz egy heasink a 12mm átmérőjű lézer modul, nincs lézer modul!! Szállítási Idő
Mi a hajó, hogy világszerte országban bejegyzett légi levél, s mi a hajó, hogy USA-ban az e-csomag-szállítás. Mi is a hajón, hogy világszerte használja, expressz szállítás, mint a DHL/UPS/FEDEX/Aramex további szállítási díjat. Általában 10-20 munkanapon belül érkezik a legtöbb országban, de egyes országokban, mint Izrael, Brazília, India, lesz annyi, mint 50-60 napon belül érkezik. A szállítási idő nem a mi ellenőrzésünk alatt van, de mi megpróbáljuk a legjobb, hogy kompenzálja a veszteség veszteség érdekében, vagy a késedelem a szállítás!
Visszajelzés & DSR
Kérem, helyezze pozitív visszajelzést adni magas DSR pontszám nekünk, ha elégedettek a termékeink minőségével, valamint a minőségi szolgáltatást, ha ön nem elégedett a vásárlás bármilyen okból, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először a megoldásokat. Mi oldja meg a problémát, majd lefedjük a jogokat. Thansks a támogatást!

Egyéb jellemzők

Elem Típusa:
Lézer Zseblámpa
Modell Száma:
jogosult-12

Hasonló ajánlatok