Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
Deerekin 9H Edzett Üveg LCD Képernyő Védő Fujifilm X-A3 X-A5 / XA3 XA5 / Fuji X A3 X A5 Digitális Fényképezőgép

Deerekin 9H Edzett Üveg LCD Képernyő Védő Fujifilm X-A3 X-A5 / XA3 XA5 / Fuji X A3 X A5 Digitális Fényképezőgép

HUF 931.50
 

A boltban
Jelen van


A termék Leírása Védelme a Digitális Fényképezőgép kijelzőjén ellen karcolás, szennyeződés, valamint a törmelék ezt Edzett Üveg kijelző Védő fólia. Úgy lett kialakítva, hogy illeszkedjen a pontos méretek a fényképezőgép kijelzőjén. A védő szilikon gél réteg lehetővé teszi, hogy ragaszkodnak biztonságosan, hogy a képernyőn anélkül, hogy elhagyná a ragadós maradék mögött. Könnyű telepíteni, anélkül, hogy csapdába a légbuborékokat, de csak mint egyszerű eltávolítani. *** MÉRET : 77mm x 50mm (Nem 100% - Ban Fedezi az LCD-Fekete Keret) ***
Termék Részletek
Márkanév : Deerekin Állapot : Új ( Bontatlan / nem Használt / Ép ), Anyag : Edzett Üveg (Anti-Karcolás, Anti-Por) Vékony : 0,25 mm Keménység : 8-9 H Magas Átvitel : 95% Tartozékok : Alkoholos x1, Por-elnyelő x1, Útmutató Matrica x 2 Kompatibilis : X-A3 - / X-A5 Garancia : 6 Hónap, Hogyan csatlakoztassa a képernyővédő fólia a képernyő. 1. Ellenőrizze, hogy nincs por/szennyeződés a képernyőn. 2. Ha a por/koszos, tisztítsa meg a tartozékokat.
A Termék Képek
Kérjük, vegye figyelembe, vám, adók, díjak, valamint nem tartalmazza a termék árát, illetve a szállítási költség. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licit vagy vásárlás.
Vevő felelős minden olyan behozatali korlátozások, illetve tiltott import termékek. Ott is lehet jogi korlátozások tekintetében forgalmazási területek. Azért, mert szinte lehetetlen, hogy megértsék minden korlátozást minden márka, minden országban, azt kérem, hogy a vevő ellenőrzések import szabályozás előtt a megrendelés, illetve győződjön meg arról, hogy a szállítási cím nem a területeken.

Egyéb jellemzők

Méret:
As X-A3
Csomag:
Igen
Márka Név:
DEEREKIN
Használat:
Fényképezőgép
Modell Száma:
DK-GSP-XA3

Hasonló ajánlatok