Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
Japán GOOT Javító Eszközök KS-30R Gyors Termikus Tartós Elektromos forrasztópáka Bemeneti 220V Teljesítmény 30W

Japán GOOT Javító Eszközök KS-30R Gyors Termikus Tartós Elektromos forrasztópáka Bemeneti 220V Teljesítmény 30W

HUF 4536.00
 

A boltban
Jelen van


Más Forró Értékesítési Hegesztési anyagok, kérjük, látogasson el ezeket a linkeket :
Az orosz vásárlók kérjük, adja meg a teljes nevét! Teljes név az a név + apai név + vezetéknév.
Származási hely : Japán GOOT termékek nem csak népszerű Japánban is több mint 60 ügynökök Ázsia, Európa, Afrika, Óceánia, mind Amerikában. GOOT fejlett gyártási technológiával, a termék minősége kiváló, tartós, ami a többi olcsó termékek nem egyezik. KS-30 R Leírás : Névleges feszültség : 220 VAC, 50/60 Hz Teljesítmény : 30 W, Hossza : 205mm Nettó Súly : 45g Magas minőségű, tartós forrasztás tipp Könnyű kezelni, üzemeltetni, nem fáradtság.
Összes kép valódi fotók :
Megjegyzés a szállítás :
A szállítási idő, hogy sok országban a normális 15 - 45 munkanap (Oroszország 15 - 60 munkanapon, Brazília 25-80 munkanapon ), kivéve ünnepnapokon.
Azonban, amely a szállítási modellt választja, Kérjük bízzon meg minket. Kiválasztjuk a legjobb hajózási modell küld ki az elemet 2 munkanapon belül (kivéve ünnepek), miután megerősítette, hogy a fizetés. Kap a csomag időben.
Kellene felelős fizetni a vám, vám-és a vámon, ha tarifák.
MEGJEGYZÉS :
KÁRT A TELEPÍTÉS SORÁN NEM A MI FELELŐSSÉGÜNK, ILLETVE A JÓTÁLLÁS NEM TERJED KI. KÉRJÜK, ELLENŐRIZZE A KOMPATIBILITÁST A VÁSÁRLÁS ELŐTT.
Visszajelzés : Mi mindent megteszünk, hogy hagyja, hogy azonnali pozitív visszacsatolás a show elismerését a vásárlás. Ha bármilyen okból vannak olyan kérdések, hogy a termék vagy a szolgáltatás, kérjük, hogy annak érdekében, hogy elérje, hogy minket annyira, hogy meg tudjuk oldani a kérdés az ön számára. Visszajelzés a legfontosabb eszköz a vatera piacterén, hogy egy eladó, illetve arra törekszünk, hogy van egy tökéletes visszajelzést minden ügyfél. Tehát, ha valami nem tetszik, kérlek adj egy esélyt.

Egyéb jellemzők

Méretek:
205mm hossz
Hőmérséklet Stabilitás:
Kiváló
Modell Száma:
KS-30R
Bemeneti Voltagle:
220v
Kimeneti Teljesítmény:
30W
Név:
GOOT forrasztópákát

Hasonló ajánlatok