Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
1DB DC12V Mini Elektromágneses Energia-Megtakarítás Elektronikus Zárak Express Cabient Bútor Tároló Ajtó Ferramentas

1DB DC12V Mini Elektromágneses Energia-Megtakarítás Elektronikus Zárak Express Cabient Bútor Tároló Ajtó Ferramentas

HUF 796.00
HUF 837.00
 

A boltban
Jelen van


Használt zár eladni-gép, tároló polc, szekrény, stb. Electromagetic lock mechanikus zár által vezérelt relé. A zár működik, mint az áramkör megszakad, majd kinyit, mint az azonnali bekapcsolás. Három módja van a feloldása vagy vészhelyzet esetén, ezért nincs szükség van, hogy elpusztítsa a zárat. Az energia-megtakarítás, valamint a hosszú élettartam. Az anti-theft, valamint ütésálló kivitel, a zár jobban, mint a más típusú zárakat.
a termék jellemzői a paramétereket :
1, Méretek : 73 * 58 * 13 mm; Modell : mk-201 (anélkül, érzékelő kapcsoló)
2, munka : független (azaz kapcsolja ki az ajtót, hogy be van zárva, a hatalom azonnali ravaszt unlock);
3, elektromos paraméterek : DC12 V 2 A;
4, a mechanikus élet : a design terhelés mellett, több mint 500 000-szer;
5, elektromágnes élet : névleges üzemi körülmények között, több mint 1000000-szor;
6, a bomba kialakítás : állítható rugalmas, lehet alkalmazni 0,5 ~ 4 kg nehéz ajtó a bomba.
7, felület kezelés : galvanizáló elektroforetikus festék (semleges füst teszt több, mint 500 óra).
8, biztonság : zár horog ellenáll 150 Kg húzó erő nem termel jelentős alakváltozás; a sokk, szabotázs teljesítmény
9, a környezeti hőmérséklet : Ez a termék alkalmas a magas hőmérséklet +70 fok, alacsony hőmérséklet -60 fok környezeti hőmérséklet.
10, a telepítési : kis méret, könnyű telepíteni, nem jobbra-balra, pozitív, mind a negatív pontot; majd tegye félre a mechanikus sürgősségi kinyit pozíció;
A második, a hatálya alá, így az alkalmazás helyén :
Alkalmazható : szekrények, levél doboz, tároló szekrények, logisztikai számlálók, iratszekrények, mérő doboz, szekrény, automatikus eladó üzletek, kezét szekrények, cipő, számlálók, illetve egyéb központi vezérlő szekrény. Széles körben használják : iskolák, közösségi logisztikai, szálloda, gyárak, fürdés központok, csapatok, bankok, áruházak, börtönök, illetve egyéb helyeken.
1db mk-201 Elektromágneses Zár
SZÁLLÍTÁSI Rendelések általában szállított ki 1-2 munkanapon belül (többnyire belül 24 óra) keresztül China post Levegő. Ez lesz 7 25 nappal kell kézbesíteni . Miután szállítjuk. Általában a tranzit idő változik. Mail tranzit idő már említettük, a legjobb becsült de nem garantált. Elemek érkezik 7 25 munkanap. Az érkezési idő attól függ, hogy bizonyos tényezők, valamint a különböző területeken Ez a táblázat csak ajánlani hivatkozás, hogy az érkezési idő, nem jelenti azt, hogy a szállítás-az alábbi országokban. Kérjük, válasszon egy helyi eladók. ha nem, várjon türelmesen, a szállítási idő kijelentette. Ha vásárolni. kérjük, NE hagyja negatív vagy semleges visszajelzést, ha nem kapott tétel 30 napon belül. mert már említettük, a szállítási idő, többször is. Visszatér&Warrantry a termékek eladási közé gyári garancia. nem fedő elem, hogy bántalmazták. égett, sérült, bármilyen formában. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba keresztül Üzenetet, ha NEM kapott tétel 30 napon belül. ellenőrizni fogjuk, hogy a posta. majd küldje el újra vagy visszatéríti a hiányzó elemet. Abban a valószínűtlen esetben, ha a termék hibás, egyébként. vegye fel velünk a kapcsolatot minél előbb, majd vissza számított 7 Napon belül. A postaköltséget, illetve a csomagolási díj NEM kerül visszatérítésre. Nem leszünk felelősek, a szállítás vagy a biztosítás díjait a visszatérő elem vissza hozzánk. Ha vissza egy elem vásárolt tőlünk. biztosan vissza Gyári Állapotban. Ez tartalmazza a csomagolás. betétekkel. kézikönyvek, stb. Kérem, engedje meg, akár 5 Munkanapon számunkra, hogy a folyamat a visszatért elem VISSZAJELZÉS lépjen VELÜNK KAPCSOLATBA, Kérjük, NE hagyja negatív vagy semleges visszajelzést, ha nem kapott tétel 30 napon belül . mert már említettük, a szállítási idő, többször is. A célunk az, hogy a Felső Szintű ügyfélszolgálatot. általában akkor mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani minden problémát. Nagyra értékeljük a POZITÍV visszajelzést. Kérjük, NE hagyják a negatív visszacsatolás nélkül kér segítséget. Ha bármilyen kérdése . kérjük, e-mailben a szolgáltatás szakemberek Napi 8 Órában. 5 Nap egy Héten .Válaszolni fogunk önnek AZONNAL. Ha nincs válasz, hogy 24 Órán belül(munkanap) . kérjük, ellenőrizze a spam a mail box

Egyéb jellemzők

Méret:
73*58*13.mm
Modell Száma:
MK-201
Zár Típusa:
Szekrény Zár
Modell:
MK-201
Anyag:
Vas
Névleges Feszültség:
DC12V
aktuális:
2A
Élet:
több mint 1000000

Hasonló ajánlatok