Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
QKZ DM6 Fülhallgató Rajongó bass In-Ear Fülhallgató Réz Kovácsolás 7MM Sokkoló zajcsökkentő Mikrofon hangminőség fone de ouvido

QKZ DM6 Fülhallgató Rajongó bass In-Ear Fülhallgató Réz Kovácsolás 7MM Sokkoló zajcsökkentő Mikrofon hangminőség fone de ouvido

HUF 2187.00
HUF 8097.30
 

A boltban
Jelen van


DM6, mint a csapathoz's a legjobb akusztikus QKZ magas ára éves szakmai láz fejhallgató, közel 120 db érzékenység válasz, frekvencia teljesítmény 6-31000hz, a beépített 7 MM dupla mágneses kiejtés egység, réz kovácsolás elülső kamra, multi-fiatalos útmutató hang szerkezet, magas-vezeték, valamint számos más iparág vezető hardver konfiguráció.
1 használja 7 MM végső dupla mágneses kiejtés egység IE800 egység a szerkezet, a rekeszizom, a frekvencia-6-31000 HZ, szokatlan érzékenység, 120 db. 2 akusztikus technológia, design, aranyozott kamra. 3 szakmai kiegyensúlyozott négy plug design.
A mester a "bass rendszer", precíziós hangolás, javítása a hagyományos mély basszus fejhallgató puffadás-érzés, átalakítás világos értelme, rugalmasság Q basszus.
A legnagyobb különbség a között, hogy a hagyományos mágneses technológia kiejtés egység gyűrű szerkezet kiejtés egység : ez a legmagasabb szintű mágnes teljesítmény, a Japán's behozatala magas polimer membrán lehet, páratlan szépség. Nem igényel nagyon különleges felszerelések lehet a tökéletes vezetni. Mert az érzékenység, közel 120 DB.
Tuning csillapító anyag, hogy 7 MM kiejtés egység gyűrű mágneses technológia, hogy minél több teljesítmény-visszaállítás a legszebb hang, megnyilvánult a populáris zene, a basszus, hogy az emberi hang, minden módosítás nélkül, akkor lehet, hogy minden szótagot tisztán mutatnak be.
DM2 mikrofon változata a legnagyobb előnye, hogy a hasonló termékek használata anti-interferencia HD hívás technológia. Az elv az, hogy a vezeték belsejében egy speciális védelmi réteg lehet, pajzs, hogy a zavaró jelek. Központi eleme kéri, hogy a használata az emberi hang jel fogadása funkció MIKROFON egység. Még a busz, metró, bevásárlóközpont, valamint más által látogatott helyeken a interferencia jel, a másik még mindig tiszta beszélgetést.
DM2 hang teljesítmény stílus aktívabb, tri-band átmeneti konvergencia nagyon sima, nagyon világos szétválasztása alacsony frekvenciájú hang analitikai képességek hasonló vas fénypontja.
Visszajelzés a Vevő :

Egyéb jellemzők

Funkció:
A Mobil Telefon,Monitor Fejhallgató,Internet Bár,Közös Fejhallgató,Mikrofon,hangvezérlés,Támogatja a zene,Videó, Játék,zajcsökkentés,hi-fi Fejhallgató,Hordozható,iPod
Támogató ALKALMAZÁS:
No
Csatlakozók:
3,5 mm-es
Aktív Zaj-Lemondási:
No
Támogatás Apt-x:
No
Memória Kártya Támogatás:
No
Vonal Hossza:
1.2 m
Vocalism Elv:
Dinamikus
Modell Száma:
DM6
Time-to-market:
2017
Stílus:
In-Ear
Vezeték nélküli:
No
Vezeték Nélküli Típus:
Egyik sem
Hangerő-Szabályozás:
No
Vízálló:
No
Csatlakozó Típusa:
L Hajlítási
kommunikáció:
Vezetékes
Ellenállás:
18Ω
Márka Név:
QKZ
A Mikrofon:
Igen
Vezérlő Gomb:
Igen
Érzékenység:
98dB
Frekvencia-Tartomány:
6-31HZ
Funkció:
A Zajcsökkentés,Mikrofon
Fejhallgató csatlakozó típusa:
L
fülhallgatók kategóriába:
általános fejhallgató, hang fülhallgató, hi-fi fülhallgatóval
Használat:
Hordozható Média Lejátszó, Mobiltelefon, Sport
Frekvencia-Tartomány:
6-31HZ
Érzékenység:
98dB
Impedance:
18
Kábel hossza:
1,2 M±5CM
szín:
Aranyozott
Mikrofon:
Igen Vagy Nem ( Lehet Választani )

Hasonló ajánlatok