Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
XINDA Szakmai Sziklamászás Származású készülék NE Kezelni-Control Abseiling Készülék Lefelé Hevederre Ereszkedik Fék

XINDA Szakmai Sziklamászás Származású készülék NE Kezelni-Control Abseiling Készülék Lefelé Hevederre Ereszkedik Fék

HUF 9585.00
HUF 13500.00
 

A boltban
Jelen van


XINDA Szakmai Sziklamászás, Hegymászás Kezelni-Control Abseiling Készülék Lefelé Hevederre Ereszkedik Antomatic Fék Márka : XINDA (Kínai neve : Hinda) Száma : XD-8604 Neve : Kéz Control Abseil Eszközök Rally : 25 KN (körülbelül 2500 kg) Anyag : alumínium-magnézium ötvözet kovácsolás Méret : hossza : 22cm, széles : 5.7 cm, Szín : Ezüst, Kék, Vörös Tömeg : 345g Tanúsítvány : CE 1019 Alkalmazandó kötél átmérő : 9-12mm Hatálya : Szabadtéri lefelé hegymászás, barlangászat bontsa ki a tűzoltó, mentő védelem, magaslati műveletek mérnöki Anyag Kovácsolás magnézium ötvözet, nagy szilárdságú, könnyű, hordozható, kényelmes. A rendszer leállítása A kerék megállítása kerék telepített be az automatikus tavasz, a felület finom vonalak nagyobb a súrlódás, használata jobban képes működni, a kötél, a megállás kerék and drop művelet leáll A magját. A súrlódás kerék
Belső súrlódás kerék groove, kötél a súrlódás fog egy viszonylag magas hőmérséklet csökkentheti, Barázdák is eloszlatja a hőt is csökkenti a veszteséget a kötelet.
Biztonsági kapcsoló
Biztonsági kapcsoló megakadályozza a lemez fő zár le, de nem tudja megnyitni a fő zár
Gyors be-vagy kikapcsolása a kistányér, kényelmesebb művelet.
fogantyú
Ki a kezelni vastagabb gumi, kényelmesebb használni, miután csatlakoztatta a kötelet, Qingnie kezelni, hogy lassítson állam, engedd el a stagnálás.

Egyéb jellemzők

Típus:
Fal Berendezések
Márka Név:
Xinda
Anyag:
magnalium
alkalmazni:
hegyet mászni,hegymászás
Tömeg:
345g
Alkalmazható kötél átmérő:
9~12mm
szín:
Ezüst,Kék,Piros
Méret:
length

Hasonló ajánlatok