Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
HochiTech ccfl angel eyes szett fehér 6000k ccfl halo gyűrűk fényszóró Opel Zafira B 2005 2006 2007 2008 2009 10 11 12 13 2014

HochiTech ccfl angel eyes szett fehér 6000k ccfl halo gyűrűk fényszóró Opel Zafira B 2005 2006 2007 2008 2009 10 11 12 13 2014

HUF 6099.00
HUF 6777.00
 

A boltban
Jelen van


Kedves barátom, isten hozott a boltban
Garantáljuk, hogy a kínálat a legjobb szolgáltatást a legjobb minőségű termék.
Boldog mindennapi.
Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk ha van valami, amit tudok segíteni.
2223 kedvezmény opel darab darab 3.5 darab darab darab darab darab darab darab
913
Hochi Tech a legjobb Démon Szeme Készletek előállított bármilyen jármű eddig. Ez a készlet hasznosítja hidegkatódos technológia, amely, ellentétben a többi LED, valamint Optikai Készletek, látható élénken.még a Közvetlen Napfényt.Ezek a gyűrűk névleges 50.000 óra folyamatos használat esetén, ami több mint kétszerese az élettartama a verseny.Ezek a Démon Szeme használja CCFL (hideg katód fénycső) core technológia. CCFL termel egy nagyon erős a fény, a gáz töltésű csövek. A megjelenés nagyon "high-tech", majd a mérkőzések HID felszerelt lámpák rendkívül jól. Továbbá, ez a technológia biztosítja a nagyon fényes kimenet a halo gyűrűk szóval látható éjjel-nappal.
Készlet Tartalmaz :
• 4db, vagy 2db Hochi Tech CCFL Gyűrűk (a fényszórók)
• 2db Ballaszt CCFL Angel Eeyes!
• 1db Hochi Tech Részletes DIY angol telepítésének
NEM Fényszóró(ok) és/vagy a Foglight(ek) tartalmazza!
Kérjük, ellenőrizze, hogy a fényszóró ugyanaz, mint a képen
Hogyan kell telepíteni :
Telepítés szükséges, hogy nyissa meg a fényszóró használatával, a hő akár a sütő, vagy egy hő fegyvert. Rosszul hangzik, de igazából nem is nehéz. Egyszerűen távolítsa el a csavarokat, a hő a pecsétet, majd húzza szét. Mi telepítés videók, egyéb hasznos útmutatók rendelkezésre diodedynamics.com/install. A vezetékek egy plug-and-play telepítés, a mi Dióda Dynamics Angel Eye Hám gyorsan bontja. Nem kell semmilyen forrasztás, drót, vetkőzés, a csavart huzalt is, vagy bármi. A gyűrűk csak 12 V teljesítmény, illetve a talaj - javasoljuk, hogy a parkolás fények, annak érdekében, hogy őket bekapcsolni, mint jöttek, így a gyárból, "OEM stílus."
Tehetünk bármilyen jármű, te, a nagy leltár gyűrű méretek. Lépjen velünk kapcsolatba, az információk.
A HALO Gyűrűk GYIK :
Q : Mi a gyűrűk készült?
Egy : Hochi Tech CCFL - Fényszóró Halo-Készletek használata hidegkatódos Fénycső XE technológia, amely biztosítja a zökkenőmentes, sőt halo megvilágítás. CCFL glória várható élettartama 50.000 óra folyamatos használat Életre szóló Garancia. CCFL Glória szükség külső áramellátásra. Hochi Tech "XE" Power Inverter szerepelnek minden Hochi Tech CCFL Halo Kit Rendszer.
K : meddig fog ez az utolsó?
Egy : A Hochi Tech Glória a legmagasabb minőségi glória a piacon! Ez kétszerese az átlagos élet BÁRMELY más készlet.
Egy : CCFL az élettartama 50.000 óra folyamatos használat.
Q : Milyen nézd vagyok az?
Egy : Minden halo stílusok ajánlat más. CCFL glória egy lágy környezeti fény, meg egy sima kimenet. Megjelennek jó éjszakát, viszont nappal, ezek nem olyan hangsúlyos. SMD glória ajánlani egy intenzív megjelenés, valamint egy fényes kimenet. Világosan látható a nap folyamán, este. Ezek a legnépszerűbb randizni. Plazma glória össze mindkét technológiák CCFL, valamint SMD kínál egy rendkívül erős fény kimeneti egy sima ragyogás. Ezek messze a legfényesebb glória.
Q : Milyen színeket minősülnek jogi?
A : Fehér vagy Borostyánsárga vagy a jogi színek Országszerte. Piros, Kék tartják sürgősségi jármű fények, nem jogi. A vezetés Törvények változhat államban, kérjük, ellenőrizze az állami törvények előtt, hogy a halo szín kiválasztása.
Q : Mi az a "Démon Szeme/Angel eyes/Glória"?
Egy : a Démon Szeme/Angel eyes, stb. van egy Vonzó, Jogi alternatív hogy a csúnya OEM Nappali menetjelző Lámpákat a járműre. Eredetileg a BMW, a "glória" körül a külső széle a reflektorok a fényszóró házak. Amikor az autó a gyűrűk kigyullad, mint a rendes nappali menetjelző lámpákkal volna. Választhat, hogy kikapcsolja a nappali menetjelző lámpákkal (ez utóbbi még mindig lehet használni, mint a magas fény), vagy használja a nappali menetjelző lámpákkal együtt a glória.
K : Ki lehet telepíteni egy Hochi Tech Halo-Kit?
Egy : Bármely személy, aki, hogy némi technikai tapasztalat alapvető megértése, hogy az elektromos áramköröket lehet telepíteni, majd Hochi Tech Halo Készlet.Is kínálunk szakmai telepítés, előre telepített fényszórók (e-mailt a részletekért).
Q : Lesz telepítése egy Hochi Tech Halo Kit érvényét veszti a garancia?
Egy : a Legtöbb kereskedések tekintjük a halo készlet, ugyanúgy, mint egy köd-lámpa készlet. Mivel ezek a Glória van egy teljesen külön kábelezés, az elektromos rendszer a jármű nem érinti.
K : nem kell semmilyen további vezetékeket?
Egy : A Halo készletek szállítják a "Plug and Play" - csatlakozók így dugja az inverter közvetlenül a parkolás fény be -, illetve kikapcsolja a gyári fényszóró kapcsolót.
Szállítás
1. Mi a Hajó, hogy Világszerte, kivéve Néhány távoli területeken.
2. Megrendelések feldolgozása 24-48 órán belül a pénzforgalmi ellenőrzés.

Egyéb jellemzők

szín:
Fehér
Márka Név:
HochiTech
Elem Típusa:
Angel Eyes
Modell Neve:
AZ Opel Zafira B
szín:
Fehér
Modell Neve:
az Opel Zafira B 2005, hogy 2014
Autó modell:
AZ Opel Zafira B
A Jármű Modell:
az Opel Zafira B 2005, hogy 2014
Lumen:
900LM
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
ce-ccc
Év:
20052006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014
Elem Súlya:
About 0.52KG
Feszültség:
12-13.8V

Hasonló ajánlatok