Bluetooth Adó Vezeték nélküli Bluetooth Audio Adó RCA Adapter/3.5 mm-es TV, Fejhallgató,PC, Laptop ,Tablet, MP3/MP4

Bluetooth Adó Vezeték nélküli Bluetooth Audio Adó RCA Adapter/3.5 mm-es TV, Fejhallgató,PC, Laptop ,Tablet, MP3/MP4

HUF 2373.00
HUF 2967.30
 

A boltban
Jelen van


Bluetooth Audio Adó Nélküli 3,5 mm-es bluetooth 3.0 Adó Adapter TV, Fejhallgató,PC, Laptop ,Tablet, MP3/MP4
Productt introduciton
Csatlakoztassa a Bluetooth adó -, hogy a TV-ben, csak élvezd a műsort a késő esti zavarása nélkül a szeretteit, miközben azok aludtak. Vásárlás előtt,kérjük, erősítse meg, ha van RCA vagy 3,5 mm-es audio porrt.Ha nem,kérjük, ne vegyél
A bluetooth adó USB-ről táplált, nincs szükség speciális szoftverek vagy illesztőprogramok.Nem kell építeni az akkumulátort.Ezért kérjük, csatlakoztassa az USB-eszközt, hogy energiát.
Bluetooth 3.0 a javított audio minőség, lehetővé teszi, hogy élvezze a sztereó zene nélkül vezeték korlátozás vagy TV-t nézni csendben .Kompakt design, használható kis helyen.A munka bármilyen típus, márka, audio eszköz.Átviteli távolság >32ft
Használat :
1 Csatlakoztassa a terméket be a PC vagy laptop USB-portjához.
2 Csatlakoztassa a készüléket a PC vagy laptop audio kábel (Megjegyzés : 3,5 MM-es audio kimenet port ).
3 Kapcsolja be a Bluetooth-fejhallgató vagy hangszóró, majd adja meg a párosítási módban (előfordulhat, hogy ki kell kapcsolnia a telefonon a Bluetooth funkció).
4 Nyomja meg a párosítás gombot körülbelül három másodperc, a jelzőfény gyorsan villog, a berendezés rájönnek, automatikus párosítás.
5, Várj egy percet befejezése után a párosítás, zene vagy videó, a számítógép. Hang kerül, a Bluetooth fejhallgató vagy a hangszórók (ha a párosítás sikertelen, próbáld meg többször is)
Fontos megjegyzések :
1, A Bluetooth zene adó nincs kapcsolat a mobiltelefon a munka.
2, Ha a termék használata a TV-ben, erősítse meg, amely az audió kimeneti csatlakozóhoz. A készülékre van szüksége, hogy csatlakoztassa az audio kimeneti port helyett audio bemeneti port.
3, Bluetooth adó nem lehet párosítani az iphone vagy ipad, ugyanúgy, mint a különböző Bluetooth-protols. De ez csak a párosított bluetooth-fülhallgató,TV,számítógép,MP3/MP4,CD-lejátszók,Kindle, vagy hangszóró (Az okos telefon vagy i Pad nem hangszóró).
4, az adó,sem a vevő.
A csomag tartalma :
1*Bluetooth adó
1*3,5 mm-es audio kábel
1*USB töltő kábel
1*RCA, 3,5 mm-es audio kábel

Egyéb jellemzők

Elem Típusa:
FM Adó
Feszültség:
5V
Márka Név:
KONRISA
Különleges Funkciók:
Bluetooth 3.0 Adó
Elem Súlya:
75g
Anyag Típusa:
Műanyag
Áram:
Szép
Modell Neve:
TX8
Elem Méret:
Mini

Hasonló ajánlatok