Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
Ragasztó Tömítő Szekrény Szekrény Toló Ajtó Szárny Ütközés Elkerülése Szalag Blokk Zajt 9mm x 6mm 5m, Fehér, Szürke, Barna

Ragasztó Tömítő Szekrény Szekrény Toló Ajtó Szárny Ütközés Elkerülése Szalag Blokk Zajt 9mm x 6mm 5m, Fehér, Szürke, Barna

HUF 2403.00
 

A boltban
Jelen van


Hogyan tudom-e, az ajtók/ablakok kell tömítő szalagok, vagy nem? Nyitó-záró, ajtó vezet laza szigetelés, vagy a hang akadályokat, ami állandó változás. Egyre az ajtót hang biztosak jár dolgozni, nem csak az ajtón, hanem a keret, ajtó, ajtófélfa. Egy jó szabály, hogy emlékezzen, ha fény teszi át, hang biztos, hogy kövesse. Használata erős fény, hogy vizsgálja meg a munka az üresedés, ahol a hang képes áthatolni.
A vevők észre, ez a sáv a dupla D-együtt. Hogy egymástól 2,5 méter szalag, akkor kapsz 5 méter. Az eladási ár 5 méter. Vannak több jellegek-ból tömítő szalagok az ajtó vagy ablak rés, főleg így, i, E,D P. akkor megtalálja őket a boltban. Ha segítség kell, lépjen velünk kapcsolatba.
Sokoldalú, széles körű használat. Hol használható?
Néhány Példa
Haza weatherization egy egyszerű, megfizethető do-it-yourself projekt lehet tenni egész évben, hogy segítsen csökkenti az energia számlák, csökkenti a huzat, fokozza a beltéri komfort, blokk rovarok/bugs/szúnyogháló/por/szél/zaj, valamint védi a belső terek, a zord időjárási körülmények között. Büszkék vagyunk arra, hogy kínálnak a különböző easy-to-install weatherization termékek, beleértve ablak szigetelés készletek, weatherstrip tömítések, ajtó zárak, stb. Használható együtt más weatherization termékek, hogy a haza több kényelmes, energiatakarékos egész évben.

Egyéb jellemzők

szín:
Barna, Fehér, Szürke
Vastagság:
6mm
Forma:
kis d
Szélesség:
9mm
Típus:
Sealing Strips
Méret:
9mm x 6mm
is_customized:
Yes
Anyag:
epdm gumi
Modell Száma:
D
szín:
fehér, szürke, barna
Alkalmazás:
a zárolási hézag

Hasonló ajánlatok