Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
Weatherstrip Tervezet Dugóval keret nélküli Ablak, Tolóajtó Zárak Szilikon Gumi 25mm / 35mm / 45mm x 3m Szürke, Barna, Fekete, Fehér

Weatherstrip Tervezet Dugóval keret nélküli Ablak, Tolóajtó Zárak Szilikon Gumi 25mm / 35mm / 45mm x 3m Szürke, Barna, Fekete, Fehér

HUF 2079.00
 

A boltban
Jelen van


Repedések, illetve a hiányosságok körül nyílászárók okozhat a tervezeteket, hogy jöjjön be a haza vezető magas fűtési, illetve hűtési költségeit. A Szilikon Weatherstrip Tömítések használt pecsét hiányosságok körül nyílászárók, hogy ki lehet kondicionált levegő szökik szabadtéri levegő. Ők is segítenek tartani a nemkívánatos por , rovarok, valamint a pollen a melegebb hónapokban. Egy nagyszerű megoldás, le kell cserélni a régi, vagy kopott ajtó, ablak tömítések , amely egy akadály ellen a kültéri levegő.
Hogyan tudom-e, az ajtók/ablakok kell tömítő szalagok, vagy nem ?
Nyitó-záró, ajtó vezet laza szigetelés, vagy a hang akadályokat, ami állandó változás. Egyre az ajtót hang biztosak jár dolgozni, nem csak az ajtón, hanem a keret, ajtó, ajtófélfa. Egy jó szabály, hogy emlékezzen, ha fény teszi át , hang biztos, hogy kövesse. Használata erős fény, hogy vizsgálja meg a munka az üresedés, ahol a hang képes áthatolni.
A normál méretek széles, 25 mm, 35 mm, 45 mm szín fehér, fekete, szürke, barna, áttetsző . Talál bármelyik üzletünkben.
Jellemzők Számos méretben, hogy pontosan illeszkedjen. Jól ellenáll a tömörítés. Kiváló hőszigetelő tulajdonságai. Kiváló öregedés, valamint ózon ellenállás. Kiváló lúgok, valamint savak ellenállás. Kiváló hő megőrzésének, energia-megtakarítás, teljesítmény.
Ha a fenti méret nem felel meg, a kereslet még mindig sokkal szélesebb egy, 60mm, még 110mm szalag a 0-70mm szakadék.
Alkalmazás
Az Ajtó Alsó Tömítések
Haza weatherization egy egyszerű, megfizethető do-it-yourself projekt lehet tenni egész évben, hogy segítsen csökkenti az energia számlák, csökkenti a huzat, fokozza a beltéri komfort, blokk rovarok/bugs/szúnyogháló/por/szél/zaj, valamint védi a belső terek, a zord időjárási körülmények között. Büszkék vagyunk arra, hogy kínálnak a különböző easy-to-install weatherization termékek, beleértve ablak szigetelés készletek, weatherstrip tömítések, ajtó zárak, stb. Használható együtt más weatherization termékek, hogy a haza több kényelmes, energiatakarékos egész évben.

Egyéb jellemzők

szín:
Barna, Fehér, Fekete, Szürke, Átlátszó, Áttetsző
Szélesség:
25mm, 35mm, 45mm
Típus:
Sealing Strips
Anyag:
Szilikon Gumi
is_customized:
Yes
Méret:
to seal 0-28mm gap
Modell Száma:
Öntapadó
Alkalmazás:
a pecsét 0-28mm szakadék
Széles:
25mm, 35mm, 45mm
Hossza:
3 meters
szín:
áttetsző,fehér,szürke,barna,fekete
teljesítmény:
Blokk Füstöt A Szél, A Por, A Zaj Hibákat Víz Tervezet Fény

Hasonló ajánlatok